Αρίστη Γεροντίδου

 

Γεννήθηκε το 2002 στη Χαλκηδόνα. Παρά το νεαρό της ηλικίας της η Αρίστη έχει αρχίσει να αφήνει το στίγμα της καθώς μέχρι στιγμής έχει διακριθεί σε όποιον χώρο έχει βρεθεί.
Πρώτη θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής Σύνθεσης της Βουλής των Εφήβων στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της ΚΒ ́ Συνόδου (2016-2017) και Πρώτο Βραβείο Παραγωγής Τραγουδιού στον διαγωνισμό των σχολείων του Make a wish Greece –
Κάνε μια ευχή Ελλάδος (2016).
Πριν ακόμα ολοκληρώσει την φοίτησή της στο Λύκειο κατάφερε το 2016 να αποφοιτήσει με άριστα από εφηβικό τμήμα της Ανώτερης Δραματικής Σχολής. Το 2020 ολοκλήρωσε με άριστα τον κύκλο σπουδών στο Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο Γιαννιτσών.
Την ίδια χρονιά κατάφερε να εισαχθεί στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ όπου και συνεχίζει την φοίτησή της στην κατεύθυνση της Μουσικοπαιδαγωγικής. Παράλληλα συνεχίζει τις σπουδές τις στην μουσική πάνω στην κιθάρα. Το 2020 έλαβε το πτυχίο Αρμονίας με άριστα.
Η έντονη καλλιτεχνική της ανησυχία συνοδεύεται και από εκπαιδευτική της δραστηριότητα. Εχει ήδη ξεκινήσει από το 2020 να διδάσκει κιθάρα και μουσική
προπαιδεία σε διάφορες ιδιωτικές δομές στη Θεσσαλονίκη. Φέτος θα εμπλουτίσει την ομάδα καθηγητών του Ωδείου μας διδάσκοντας μουσική προπαιδεία και θεωρητικά.

Education Template