Αλέξανδρος Μάγκος

Ο Μάγκος Αλέξανδρος γεννήθηκε το 1987 είναι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων μηχανικών του ΤΕΙ Καβάλας και αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Είναι υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στον τομέα της εθνομουσικολογίας και μουσικής ανθρωπολογίας. Παράλληλα σπουδάζει Jazz κιθάρα στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης στο τμήμα του Κοσμά Στεφανίδη, ενώ έχει αποκτήσει το δίπλωμα Ειδικού Αρμονίας στην τάξη του Νίκου Σολομωνίδη.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Jazz κιθάρας με τους Mark Whitfield, Κοσμά Στεφανίδη, Xavier Davis, σεμινάρια ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης αλλά και φιλοσοφίας στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπως και σεμινάρια φιλοσοφίας και ανθρωπολογίας της μουσικής με τον Φώτη Τερζάκη στο Διεπιστημονικό Ινστιτούτο Περιβαλλοντικών και Κοινωνικών Ερευνών .

Τα τελευταία 8 χρόνια δραστηριοποιείται ως κιθαρίστας στο ροκ συγκροτήματα ΠΑΝ με το οποίο έχει κυκλοφορήσει 2 CD (ΠΑΝ 1 και ΠΑΝ 2).