Μαθήματα Σαξοφώνου

Μαθήματα Σαξοφώνου Ωδείο ΓιαννιτσάΤα μαθήματα σαξοφώνου πραγματοποιούνται από εκλεκτούς καθηγητές στις αίθουσες του Ωδείου Μουσικά Βήματα με βασικό σκοπό να καλλιεργήσουν την αγάπη του μαθητή προς τη μουσική.

Το σαξόφωνο ανήκει στην οικογένεια των πνευστών μουσικών οργάνων, ενώ το συναντάμε σε επτά διαφορετικά είδη, διαφέροντας σε μέγεθος αλλά και σε ήχο. Η ποικιλομορφία του ήχου του, του επιτρέπει να αποτελεί βασικό όργανο όχι μόνο στην τζαζ αλλά και στην κλασική ή την ποπ μουσική.

Ίσως ένα από τα πιο παρεξηγημένα μουσικά όργανα, το σαξόφωνο, απαιτεί τις απαραίτητες γνώσεις τεχνικής που έχουν να κάνουν με την αναπνοή, την αντοχή και άρτιο χειρισμό από τον μουσικό. Ωστόσο όλα αυτά δε θα πρέπει να σας προβληματίζουν καθώς τα μαθήματα σαξοφώνου ξεκινούν και συνεχίζονται ακολουθώντας τα απαραίτητα βήματα ώστε η εξοικείωση με το σαξόφωνο να είναι εύκολη.

Με την σωστή καθοδήγηση, οι σπουδαστές αποκτούν την απαραίτητη γνώση, όντας σε θέση από τις πρώτες τάξεις να εκτελούν μικρές τζαζ μελωδίες.

Η ύλη διαμορφώνεται ανάλογα με το επίπεδο που έχουν οι μαθητές μας, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να φθάσουν μέχρι την απόκτηση πτυχίου.