Μαθήματα Ηλεκτρικού Μπάσου

Μαθήματα Ηλεκτρικού Μπάσου

 

 

 

 

 

Τα μαθήματα ηλεκτρικού μπάσου ή μπάσου έχουν αρχίσει και γίνονται όλο και περισσότερο δημοφιλή! Το μπάσο πρόκειται για ένα αδικημένο όργανο και από την πρώτη στιγμή που χρησιμοποιήθηκε στη μουσική αποτελεί μαζί με τα ντράμς την καρδιά κάθε ρυθμικού μοτίβου.

Ανεξάρτητα με το αν θέλετε να γίνετε επαγγελματίας μουσικός ή απλώς θέλετε να μάθετε να παίζετε μπάσο για την προσωπική σας ευχαρίστηση σας εγγυούμαστε ότι έχετε έρθει στο κατάλληλο μέρος!!

Μέσα από το πρόγραμμα σπουδών θα διδαχθείτε τους πιθανούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες του μπάσου έχοντας σαν κεντρικό άξονα την εγκαθίδρυση μιας φιλικής σχέσης του μαθητή με το μπάσο.

Μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας και ανεκτίμητης παιδαγωγικής αξίας είναι η συμμετοχή στα μουσικά σύνολα σύγχρονης μουσικής του Ωδείου. Μέσα από εκεί δίνεται η δυνατότητα στον μαθητή να εξερευνήσει τα μουσικά του ενδιαφέροντα μέσα από την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών του Ωδείου.

Αν και τα μαθήματα ηλεκτρικού μπάσου μπορούν να αποτελέσουν μέσο διασκέδασης και προσωπικής ευχαρίστησης ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα περαιτέρω εξέλιξης καθώς υπάρχει η δυνατότητα συντονισμού με πρόγραμμα σπουδών πανεπιστημίων του εξωτερικού και αξιολόγησης με τα δικά τους κριτήρια.