Μαθήματα Ντραμς

μαθήματα ντραμς γιαννιτσα ωδειο μουσικα βηματα

Τα μαθήματα ντραμς γίνονται σε φυσικά τύμπανα!! Μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο ο μαθητής με την βοήθεια οπτικοακουστικού υλικού πληροφορείται από την αρχή με όλα τα απαραίτητα tips που θα τον οδηγήσουν σταδιακά να γίνει ο πιο απαραίτητος μουσικός του γκρουπ!!

Ακολουθώντας μαθητοκεντρικές μεθόδους προσσέγισης προσαρμόζουμε τα μαθήματα πάντα στις ανάγκες του μαθητή, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία με την πρακτικότητα, παρέχοντάς του μια ιδιαίτερα ευχάριστη και συναρπαστική μαθησιακή εμπειρία.

Στόχος του μαθήματος είναι να κατανοήσει ο μαθητής (ειδικά ο αρχάριος) τα βασικά στοιχεία του ρυθμού και ταυτόχρονα να αποκτήσουν επαρκείς γνώσεις για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ντράμς.

Τα μαθήματα ντραμς στο Ωδείο Μουσικά Βήματα είναι διασκεδαστικά και ταυτόχρονα πολύ περιεκτικά. Θα διαπιστώσετε και μόνοι σας πως είναι πολύ πιο ευχάριστο να παίζεις ντραμς όταν έχεις αποκτήσει τις κατάλληλες για αυτό πληροφορίες! Είμαστε σίγουροι ότι θα εκπλαγείτε όταν καταφέρετε σε σύντομο χρονικό διάστημα να συνοδεύσετε εσείς το αγαπημένο σας μουσικό κομμάτι στα ντράμς!