Μαθήματα Σύγχρονης Φωνητικής

Μαθήματα Σύγχρονης ΦωνητικήςΣτα Μουσικά Βήματα τα μαθήματα σύγχρονης φωνητικής διδάσκονται από καθηγητές οι οποίοι έχουν δυνατή διδακτική εμπειρία, έντονη καλλιτεχνική δραστηριότητα και δισκογραφική δραστηριότητα αλλά και άριστη χρήση του φωνητικού τους οργάνου.

Ο σπουδαστής διδάσκεται από την αρχή τον τρόπο με τον οποίο είναι σχεδιασμένο για να λειτουργήσει το όργανο της φωνής του προκειμένου να αποφύγει ανεπιθύμητες καταστάσεις. Η καθοδήγηση είναι διαρκής και η αναζήτηση μέσα από το ρεπερτόριο θα οδηγήσει σταδιακά στην ανάδειξη όλων των στοιχείων της φωνής του μαθητή.

Παράλληλα ο μαθητής συμμετέχει και στα μουσικά σύνολα σύγχρονης μουσικής μέσα από τα οποία εξελίσσει τη ικανότητά του να συνεργάζεται με άλλους μουσικούς και ταυτόχρονα δημιουργεί την προσωπική του μουσική ταυτότητα.

Για επαγγελματίες τραγουδιστές τα μαθήματα σύγχρονης φωνητικής μπορούν να του προσφέρουν ασφαλή καθοδήγηση για βελτίωση του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιούν τη φωνή τους. Στο πρόγραμμα αυτό παρέχονται και μαθήματα τεχνικής Αλεξάντερ.